Cumin Lamb and Aubergine Stew
TM6 TM5

Cumin Lamb and Aubergine Stew

4.6 (60 évaluations )

Ingrédients

  • 15 g fresh mint, leaves only
  • 70 g olive oil
  • 350 g aubergines, cut in pieces (2 cm)
  • 250 g red onions, quartered
  • 4 garlic cloves
  • 700 g lamb shoulder meat, boneless, cut in pieces (3-4 cm)
  • 1 Tbsp ground cumin
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 400 g tinned chopped tomatoes
  • 20 g balsamic vinegar
  • 125 g Greek yoghurt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2888 kJ / 690 kcal
Protides
33.2 g
Glucides
15.1 g
Lipides
55.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives