Appareils et accessoires
Pumpkin Pie
Prép. 5min
Total 5h
8 slices
Ingrédients
Pie Crust
-
pie crust (9 in.), homemade and pre-cooked (see Tip)1
Pie Filling
-
canned pumpkin purée15 oz
-
large eggs3
-
egg yolk from a large egg1
-
canned sweetened condensed milk14 oz
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
ground cloves⅛ tsp
-
ground black pepper (optionnel)⅛ tsp
-
salt½ tsp
-
vanilla extract½ tsp
-
whipped cream to serve
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
359.8 mg
Protides
9.4 g
Calories
1342.8 kJ /
320.9 kcal
Lipides
12.5 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
6.1 g
Glucides
43.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Pie Crust
5min
Peeler Sweet Potato Casserole
1h 20min
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
6h 45min
Pan de Muerto
4h
Pumpkin Pie
5h 50min
Meyer Lemon Bars
40min
Two Crust Pie Pastry
13h 50min
Cranberry Almond Cookies
1h 20min
Chocolate Pecan Pie
1h 10min
Pumpkin Streusel Muffins
25min
Homemade Pie Crust
1h 30min
Pumpkin Cheesecake
6h 45min