
Appareils et accessoires
Moroccan harira and chicken soup
Prép. 20min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
fresh coriander cut in pieces10 stalks
-
leeks cut in pieces150 g
-
celery cut in pieces120 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
olive oil plus extra for drizzling1 tbsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
harissa paste to taste2 - 3 tbsp
-
water500 g
-
canned chopped tomatoes800 g
-
dried green lentils85 g
-
chicken stock paste, homemade2 tsp
-
golden caster sugar1 tbsp
-
lemon juice, freshly squeezed10 g
-
chicken thighs, skinless, boneless (approx. 400 g), cut in pieces (2 cm)4
-
white bread8 slices
-
plain yoghurt200 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
424 kcal /
1777 kJ
Protides
39 g
Lipides
7 g
Glucides
46 g
Fibre
9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Moroccan Street Food
10 Recettes
International
International