Appareils et accessoires
Kippenborstfilet met topping van courgette
Prép. 10min
Total 50min
4 porties
Ingrédients
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
25 g
Calories
1004 kJ /
240 kcal
Lipides
13.9 g
Fibre
1.9 g
Glucides
4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Focus op gevogelte
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Champignon en spinazie lasagne
Pas d’évaluation
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Ratatouille
40min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1h 20min
Pasta met prei en ajvar
30min
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Broccoli-ham omelet
35min
Rundvlees Stroganoff
1h
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45min
Kip met amandelen
25min
Kipfilets pizzaiola
55min
Aardappel- en spruitjespuree
40min