Appareils et accessoires
Japanese Strawberry Shortcake
Prép. 10min
Total 1h 30min
8 portions
Ingrédients
Sponge cake
-
fresh milk30 g
-
butter plus extra for greasing15 g
-
eggs4
-
caster sugar120 g
-
120 g low protein flour, siftedsuperfine flour sifted120 g
-
baking soda¼ tsp
-
vanilla extract1 tsp
Chantilly cream
-
whipping cream 35% fat, chilled500 g
-
caster sugar50 g
-
vanilla extract½ tsp
-
large strawberries hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating400 g
-
icing sugar for dusting
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
5 g
Calories
1635.9 kJ /
391 kcal
Lipides
29 g
Fibre
1.9 g
Glucides
32.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Sweet Pastries
11 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1 Std. 30 Min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1 Std. 15 Min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1 Std. 15 Min
Egg Tarts
50 Min
Cherry Nut Shortbread (Metric)
1 Std. 20 Min
Japanese Cheese Tarts
1 Std. 55 Min
Pineapple Tarts
1 Std. 30 Min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 Std. 40 Min
Hokkaido Milk Loaf
4 Std. 20 Min
Killer Toast
2 Std.
Kek Pisang Lembab (Moist Banana Cake)
1 Std.
Butter Cake
1 Std.