Appareils et accessoires
Yogurt Miso Potato Salad
Prép. 5min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
yogurt7 oz
-
white miso paste2 ½ oz
-
water divided33 oz
-
ground black pepper¼ tsp
-
baby red potatoes cut into wedges24 oz
-
salt½ tsp
-
red bell peppers seeds removed, thinly sliced4 oz
-
red onions thinly sliced2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
9 g
Calories
874 kJ /
209 kcal
Lipides
2 g
Fibre
5 g
Glucides
41 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Five Ingredients
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Stuffed Vegetables
1h 20min
Pasta Salad with Trout and Vegetables
45min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Cod with Citrus Butter
50min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35min
Portuguese Fish and Potato Stew
45min
Eggplant and Tomato Pasta
45min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
White Bean Soup
2h 45min