Appareils et accessoires
Chawanmushi
Prép. 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingrédients
-
chicken breast fillets, skinless sliced (5 mm)100 g
-
soy sauce30 g
-
carrots cut in pieces25 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced2
-
cashew nuts8
-
fresh parsley cut in pieces2 sprigs
-
dashi stock cold250 g
-
mirin15 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt¼ tsp
-
water plus extra hot water for soaking1000 g
-
lemon finely grated zest only1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2.5 g
Calories
103.5 kJ /
24.8 kcal
Lipides
1.2 g
Fibre
0.2 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A TASTE OF THE WORLD
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Steamed Tapioca Kuih
50min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Gai Dan Gou (Chinese Steamed Egg Sponge Cupcakes)
30min
Chicken porridge with century egg
30min
Summer seafood soup
45min
Egg Tarts
50min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Teochew Seafood Porridge
45min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min