Appareils et accessoires
Beef Korma
Prép. 25min
Total 2h 25min
6 portions
Ingrédients
Korma Paste
-
coriander seeds20 g
-
cumin seeds80 g
-
garam masala20 g
-
fine sea salt20 g
-
desiccated coconut60 g
-
blanched almonds100 g
-
garlic cloves5
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)80 g
-
vegetable oil160 g
-
tomato purée150 g
-
fresh red chillies80 g
-
fresh coriander in pieces, plus extra leaves for serving2 bunches
Curry
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil10 g
-
raisins80 g
-
tinned chopped tomatoes440 g
-
braising steak cut in pieces (3 cm)1000 g
-
coconut cream50 g
-
natural yoghurt plus extra for serving40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
47 g
Calories
3351 kJ /
801 kcal
Lipides
56 g
Fibre
11 g
Glucides
41 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A TASTE OF THE WORLD
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb Korma
4h
Sri Lankan Red Beef Curry
1h 35min
Beef Madras
1h 30min
Spicy Minced Chicken Salad
30min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1h 15min
Lamb Rogan Josh
1h 45min
Beef Rendang
2h 30min
Chicken Saag
50min
Prawn Bhuna
30min
Cape Malay Chicken Curry
1h
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1h 5min
Lamb Keema with Peas
1h