Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cilantro Pesto
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 oz pine nuts
- 2 oz cilantro, leaves and tender stems (approx. 2-3 bunches)
- 2 oz red onion, cut into pieces
- 3 garlic cloves, to taste
- 1 ¼ tsp salt
- 5 oz olive oil
- 2 oz lemon juice, (approx. 2 lemons)
Pasta Salad
- 40 oz water
- 32 oz large shrimp, peeled, deveined
- 9 oz asparagus, cut into pieces ( 1 in.)
- 16 oz gemelli pasta, dry
- 1 can sweet corn kernels, drained (approx. 15 oz)
- 1 jar roasted red peppers, drained, cut into strips, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3916 kJ / 936 kcal
- Protides
- 39 g
- Glucides
- 113 g
- Lipides
- 40 g
- Fibre
- 7 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Southwest Quinoa
40min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.
Shrimp Scampi
40min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 Std.
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 Min
Mushroom Fettuccini
40min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.