Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
TM6 TM5

Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash

4.6 ( 44 évaluations )

Ingrédients

  • non-stick cooking spray
  • 2 oz shallots halved
  • 1 garlic clove
  • 1 oz unsalted butter divided
  • 7 oz vegetable stock
  • 1 oz white wine
  • 4 fresh salmon fillets (approx. 6 oz ea.)
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • 2 lemons thinly sliced in rounds
  • 8 oz zucchini
  • 8 oz yellow squash
  • 1 tbsp all-purpose flour
  • ½ oz lemon juice
  • 2 tbsp capers drained
  • fresh dill to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
345 kcal / 1443 kJ
Protides
36 g
Lipides
17 g
Glucides
11 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives