Appareils et accessoires
Texas Chili
Prép. 20min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
ancho chilies de-stemmed, de-seeded4
-
dried 'chile de árbol' chilies to taste2 - 3
-
dried bay leaves2
-
dried oregano2 tsp
-
dried thyme2 tsp
-
paprika1 tsp
-
salt1 tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
yellow onions quartered8 oz
-
garlic cloves3
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned to taste1 - 2
-
smoked bacon in pieces (¼ in.)5 oz
-
tomatoes in pieces8 oz
-
beef sirloin cubed (¾ in.)32 oz
-
water8 oz
-
masa harina3 tbsp
-
cilantro chopped, to serve
-
green onions chopped to serve
-
jalapeño peppers sliced, to serve
-
tortillas grilled, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
44 g
Calories
1494 kJ /
357 kcal
Lipides
13 g
Fibre
4 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Recipe Road Trip
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tortilla Soup
25min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Beef Chili
1h 5min
Beef Short Rib Chili
1h 25min
Chicken Fajita Soup
50min
Turkey Chili
45min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Italian Wedding Soup
1h 15min
Chicken Enchiladas
40min
French Onion Soup with Puff Pastry
55min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min