Appareils et accessoires
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Prép. 40min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil3 oz
-
2 oz pecorino romano, in piecesParmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (optionnel)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
17 g
Calories
2238 kJ /
535 kcal
Lipides
34 g
Fibre
5 g
Glucides
41 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fresh Pasta Homemade
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Southwest Quinoa
40min
Coconut Sautéed Shrimp
35min
Pasta Primavera
50min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Hawaiian Summer Rolls
1h
Smoked Chocolate Mousse
45min
Sourdough Bread
23h
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1h
Yam Gratin
30min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min