Appareils et accessoires
Fettuccine with Arugula and Ricotta
Prép. 40min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
extra virgin olive oil3 oz
-
2 oz pecorino romano, in piecesParmesan cheese in pieces2 oz
-
arugula leaves plus extra to garnish5 oz
-
unsalted pistachios, shelled1 oz
-
garlic clove (optionnel)1
-
salt plus extra to boil with pasta¼ tsp
-
ricotta cheese3 ½ oz
-
homemade pasta dough cut into fettuccine noodles, from Fresh Pasta Homemade1
-
water to boil pasta
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
17 g
Calories
2238 kJ /
535 kcal
Lipides
34 g
Fibre
5 g
Glucides
41 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fresh Pasta Homemade
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Charoset
10min
Caprese Frittata
30min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Borscht
25min
Lemon Caper Asparagus
25min
Tomato Basil Pasta
45min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Baked Mushroom Empanadas
1h 50min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min