Appareils et accessoires
Tuna Tapenade
Prép. 5min
Total 5min
17 oz
Ingrédients
-
fresh parsley½ oz
-
lemon juice1 oz
-
tuna, in oil (approx. 12 oz), drained1 can
-
anchovy fillet1
-
olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
mascarpone3 oz
-
pitted black olives1 oz
-
capers drained½ oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 4 oz
Sodium
554.2 mg
Protides
15.1 g
Calories
961.4 kJ /
229.8 kcal
Lipides
17.7 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
5.5 g
Glucides
2.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Great to Share
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Black Rice Risotto with Mixed Seafood
50min
Kalamata Tapenade
5min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Mushroom Risotto
30min
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Cauliflower Tabbouleh
10min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45min
Beet Hummus
20min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min