Appareils et accessoires
Pineapple Teriyaki Salmon
Prép. 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
fresh pineapple cut into chunks10 oz
-
fresh ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
dark brown sugar1 ½ oz
-
water2 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
rice wine vinegar1 oz
-
12 oz sugar snap peasbroccoli florets12 oz
-
salmon fillets 4 fillets (4.5-6 oz ea.)18 - 24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
sesame seeds (optionnel) to garnish
-
green onion (optionnel) thinly sliced, to garnish1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
687.1 mg
Protides
29.9 g
Calories
1567.9 kJ /
374.8 kcal
Lipides
17.6 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
4.1 g
Glucides
25.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pineapple Passion
18 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Turkey Taco Bowl
1h
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Mushroom Fettuccini
40min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Shrimp Scampi
40min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Chicken Parmesan
1h 10min
Fish Tacos
45min
Mediterranean Chicken
35min
Chicken Shawarma Bowl
1h