Crab Cakes
TM6 TM5

Crab Cakes

4.8 ( 32 évaluations )

Ingrédients

  • 5 ½ oz bread in pieces (¾ in.) (see Variation)
  • 1 oz shallots peeled and halved
    ou 4 scallions green part only, chopped (1 in.) (approx. 1 oz)
  • 5 sprigs fresh parsley leaves only (approx. 0.2 oz)
  • 1 oz celery stalk sliced (¼ in.)
  • 2 oz red bell pepper in pieces (¼ in.)
  • 2 tbsp mayonnaise
  • 2 jumbo eggs
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 1 tsp Worcestershire sauce
  • 1 tsp Old Bay Seasoning®
  • ¼ tsp salt
  • 1 pinch freshly ground pepper to taste
  • 16 - 18 oz jumbo lump crab meat
  • oil for frying

Infos nut.
par 1 piece
Calories
238 kcal / 701 kJ
Protides
22 g
Lipides
10 g
Glucides
16 g
Fibre
1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives