Appareils et accessoires
Lemon Caper Asparagus
Prép. 10min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
pencil-thin asparagus woody ends trimmed12 oz
-
shallots cut into pieces1 oz
-
capers drained2 tbsp
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
unsalted butter cut into pieces3 oz
-
lemon juice1 oz
-
water20 oz
-
lemon cut into wedges, to garnish1
-
lemon zest to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2 g
Calories
749 kJ /
179 kcal
Lipides
17 g
Fibre
2 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Valentine's Romance
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Tuna Deviled Eggs
40min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Shrimp Scampi
40min
Garlic Shrimp
35min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Shrimp Sauté
25min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Lemony Green Beans
20min