Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 - 80 g cheddar cheese, cut into pieces, to taste
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 green capsicum, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp dried oregano
- 300 g small dried pasta (see Tips)
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 - 3 chipotle chillies in adobo sauce, cut into pieces (see Tips)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 tsp white sugar
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2094.8 kJ / 498.8 kcal
- Protides
- 21.2 g
- Glucides
- 73.1 g
- Lipides
- 11.1 g
- Graisses saturées
- 6.2 g
- Fibre
- 10 g
- Sodium
- 1088.4 mg
Recettes alternatives
Quick veggie pasta salad
30 min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Creamy tomato and feta pasta
35min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Mexican stack
45 Min
One pot pasta with chorizo
35min
Pesto spaghetti with roast pumpkin
50min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Butternut and bacon macaroni cheese
1 Std. 30 Min