Chicken à la king

Chicken à la king

4.0 50 évaluations
Prép. 15min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs
  • water
    1000 g
  • brown onion cut into quarters
    150 g
  • Chicken stock paste to taste (see Tips)
    2 - 3 tsp
  • chicken tenderloins cut into halves
    500 - 600 g
  • salted butter cut into pieces
    100 g
  • button mushrooms cut into quarters
    200 g
  • red capsicum cut into thin slices (5 mm)
    ½
  • green capsicum cut into thin slices (5 mm)
    ½
  • gluten free flour (see Tips)
    2 tbsp
  • ground paprika
    ½ tsp
  • sherry
    50 g
  • thickened cream
    200 g
  • ground black pepper
    2 pinches

Infos nut. par 1 portion

Calories 573.4 kcal / 2408.3 kJ
Protides 38.8 g
Lipides 41.9 g
Glucides 9.3 g
Fibre 4.3 g
Graisses saturées 27.8 g
Sodium 267.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...