Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves (optional)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion, cut into halves (approx. 120 g)
- 2 tsp paprika
- 20 g olive oil
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 fresh boneless salmon fillets (approx.150 g each)
- ¼ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 170 g dried risoni pasta
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp cornflour
- 1 tbsp lemon juice
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 lemon, cut into wedges, for serving (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2661 kJ / 633.5 kcal
- Protides
- 33 g
- Glucides
- 34.6 g
- Lipides
- 39.2 g
- Graisses saturées
- 17 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 577.2 mg
Recettes alternatives
Salmon and fennel risotto
30min
Chicken and risoni bake
1h 15min
White fish and lemon risotto
30min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Chicken and pesto risoni
35min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Prawn saganaki with feta
35min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Mushroom and bacon pasta
30min
Linguine with salmon and herbs
25min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min