Appareils et accessoires
Mexican Lasagna
Prép. 30min
Total 1h 20min
6 portions
Ingrédients
-
poblano chilies6
-
14 oz Monterey Jack cheese, cut into pieces, dividedmozzarella cheese cut into pieces, divided14 oz
-
Roma tomatoes quartered21 oz
-
garlic clove1
-
salt2 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
water3 ½ oz
-
boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1 in.)36 oz
-
white onions sliced3 ½ oz
-
canned sweet corn kernels drained7 ½ oz
-
vegetable oil to fry, as needed
-
corn tortillas18
-
sour cream divided5 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
58 g
Calories
2339 kJ /
559 kcal
Lipides
28 g
Fibre
3 g
Glucides
18 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Asian Sloppy Joes
1h 50min
Carnitas
50min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Fettuccine Alfredo
40min
Beef Barbacoa
2h
Chicken Enchiladas
40min
Chicken Tetrazzini
40min
Beef Tostadas
1h 10min
Beef Empanadas
1h 10min
Texas BBQ Pulled Pork
1h 30min
Chicken Fajita Soup
50min