Appareils et accessoires
Jalapeño Popper Dip
Prép. 10min
Total 1h 10min
12 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
Monterey Jack cheese cubed1 oz
-
panko½ oz
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
jalapeño peppers stems removed, halved, divided, plus extra, sliced, to garnish6
-
bacon cut into pieces (½ in.)3 oz
-
cream cheese room temperature, cubed (1 in.)16 oz
-
artichokes (14 oz), drained (approx. 8 oz net)1 can
-
mayonnaise4 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
6 g
Calories
1243 kJ /
297 kcal
Lipides
27 g
Fibre
3 g
Glucides
10 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fan Favorites - Game Day Snacks
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Football Party
15 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Red Mole Chicken Enchiladas
1h
Santa Maria Dry Rub
5min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Chicken Parmesan
1h 10min
Mexican Lasagna
1h 20min
Ginger Snaps with Mascarpone and Figs
1h 55min
Chicken Enchiladas
40min
Waldorf Salad
15min
Baked Crab Dip
15min
Beef Barbacoa
2h
Spinach and Artichoke Dip
20min
Deviled Eggs
20min