Shrimp and Crab Stack
TM6 TM5

Shrimp and Crab Stack

4.6 ( 7 évaluations )

Ingrédients

  • 4 jumbo shrimp unpeeled
  • 1 tsp salt to taste, divided
  • 2 ½ oz jasmine rice
  • 30 oz water
  • 6 oz jumbo lump crab meat drained, (3.5 oz when drained)
  • 1 avocado small (approx. 3 oz flesh)
  • 2 tsp lemon juice
  • ¼ tsp ground black pepper
  • micro herbs to garnish
    ou chopped cilantro to garnish
  • 2 tbsp ponzu sauce
    ou 2 tbsp soy sauce

Infos nut.
par 1 portion
Calories
265 kcal / 1109 kJ
Protides
17 g
Lipides
7 g
Glucides
34 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives