Versions compatibles
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Carrot and Ginger Sauce
- 1 in. ginger, in pieces
- 1 stalk fresh lemongrass, in pieces (1 in.)
- 1 serrano chili, deseeded, in pieces
- 1 shallot, quartered
- 1 garlic clove
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 10 fresh cilantro leaves
- 10 fresh mint leaves
- 8 oz carrot juice
- 4 oz coconut milk
- 2 oz white wine
- ½ tsp lime juice
- ½ tsp kosher salt, Diamond Crystal®
Seared Scallops
-
12
fresh sea scallops, large (U10) or (U8)
ou 12 sea scallops, large or jumbo, previously frozen - kosher salt, Diamond Crystal®, to taste
-
1
tbsp oil, e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed
ou 1 tbsp unsalted butter, as needed - 2 garlic cloves, crushed, skin on
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- Fleur de Sel, as needed
- 10 fresh cilantro leaves, to garnish
- 1 lime, cut into wedges
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 929 kJ / 222 kcal
- Protides
- 7 g
- Glucides
- 10 g
- Lipides
- 17 g
- Graisses saturées
- 7 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 801 mg
Recettes alternatives
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40p
Lemon Caper Asparagus
25 Min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30p
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Lobster Bisque
1h 50 min
Cioppino
55min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14h 10min
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™)
25 Min
Cajun Gumbo
1óra 30p
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30p
Shrimp Sauté
25 Min