Appareils et accessoires
Crab Stuffed Lobster Tails
Prép. 20min
Total 50min
2 portions
Ingrédients
-
fresh lobster tails (approx. 6-8 oz ea.)2
-
bread crumbs½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tsp juice1
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
salt (optionnel)¼ tsp
-
celery seeds¼ tsp
-
large egg1
-
mayonnaise1 oz
-
paprika⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
jumbo lump crab meat canned, drained6 oz
-
unsalted butter melted, divided3 - 4 oz
-
lemon in wedges1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
56 g
Calories
3192 kJ /
763 kcal
Lipides
56 g
Fibre
1 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Table for Two
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Garlic Shrimp
35min
Tiramisu
5h 20min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45min
Angel Berry Trifle
30min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Guacamole (TM5/6 Metric)
5min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min
New England Clam Chowder
45min
Lobster Bisque
1h 50min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min