Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
TM6 TM5

Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers

4.7 (286 évaluations )

Ingrédients

  • water, for cooking pasta
  • 225 g macaroni pasta
  • 1 slice white bread, quartered (approx. 25 g)
  • 250 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 40 g plain flour
  • 340 g semi-skimmed milk
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 100 g chorizo, diced
  • 10 g fresh basil leaves, roughly chopped
  • 70 g preserved red peppers, thinly sliced

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3073.9 kJ / 734.7 kcal
Protides
33.3 g
Glucides
60 g
Lipides
38.1 g
Graisses saturées
19.8 g
Fibre
2.8 g
Sodium
1028.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives