Appareils et accessoires
Beef Madras
Prép. 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingrédients
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered100 g
-
vegetable oil plus 2 Tbsp20 g
-
braising steak diced (2 cm)600 g
-
Madras curry powder2 Tbsp
-
tomato purée50 g
-
water or enough to cover meat300 g
-
½ tsp meat stock paste, crumbledbeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
lemon juice2 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
298.9 mg
Protides
22.5 g
Calories
982.1 kJ /
234.7 kcal
Lipides
14.5 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
4.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Taste of India
72 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Cheat Days
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min
Chicken Garam Masala
50 min
Quick Lamb Dhansak
45 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Quick Lamb Dhansak
50 min
Butter Chicken
50 min
Pork Vindaloo
4 godz.
Kofta Curry
1 godz. 10 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.