Welsh 'Rabbits'

Welsh 'Rabbits'

3.5 6 évaluations
Prép. 15min
Total 20min
4 slices

Ingrédients

  • English muffins halved and toasted
    2
  • Cheddar cheese cut in pieces
    150 g
  • plain flour
    1 ½ Tbsp
  • milk
    35 g
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • Worcestershire sauce to taste
    5 - 10 drops
  • fine sea salt
    1 pinch
  • fresh green peas for eyes
    8
  • sugar snap peas for ears
    8
  • pitted black olives halved, for noses
    2
  • fresh chives cut in pieces (2 cm) for whiskers
  • spring onion cut in small pieces (5 mm) for teeth
    1
  • baby carrots halved lengthways
    2

Infos nut. par 1 slice

Calories 710.9 kcal / 2974.4 kJ
Protides 43.4 g
Lipides 16.1 g
Glucides 101.7 g
Fibre 30.2 g
Graisses saturées 8.1 g
Sodium 446.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...