Appareils et accessoires
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
Prép. 15min
Total 1h 5min
6 portions
Ingrédients
Colcannon
-
lacinato kale center ribs removed, cut into pieces3 oz
-
russet potatoes peeled, cut into pieces24 oz
-
whole milk5 oz
-
water4 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
olive oil as needed2 tsp
-
pre-cooked pork sausages cut on the bias (approx. 2-3 in.)12 oz
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
Guinness® Gravy
-
unsalted butter cut into pieces1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
beef stock7 oz
-
4 oz stout beerGuinness®4 oz
-
sugar2 tsp
-
Dijon mustard2 tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
16 g
Calories
1774 kJ /
424 kcal
Lipides
26 g
Fibre
2 g
Glucides
32 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
St. Paddy's Day
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chutney Chicken
30 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Noodle Kugel
55 min
Huli Huli Chicken Skewers
50 min
Colorado Cowboy Beans
1 godz. 5 min
Chicken Étouffée
1 godz. 25 min
Turkey Lasagna Rolls with Pumpkin Sauce
1 godz. 45 min
Italian Wedding Soup
1 godz. 15 min
Texas Chili
1 godz. 10 min
Chorizo Dip
25 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 godz. 5 min
Biscuit Chicken Pot Pie
1 godz. 5 min