Appareils et accessoires
Irish "Baked" Beans
Prép. 10min
Total 50min
8 portions
Ingrédients
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
thick cut bacon cut into pieces (¼ in.)3 oz
-
olive oil (optionnel) (see Tip)2 tsp
-
tomato sauce14 oz
-
water7 oz
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
ground mustard1 tsp
-
brown sugar1 tsp
-
maple syrup1 tsp
-
cannellini beans rinsed, drained (15 oz cans)2 cans
-
brown bread to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
12 g
Calories
787 kJ /
188 kcal
Lipides
3 g
Fibre
8 g
Glucides
29 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
St. Paddy's Day
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1h 30min
Layered Mexican dip
25min
Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli
8h 50min
Vegan "Crab" Cakes
1h 10min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Wine Salts
22h 55min
Mushroom Walnut Pâté
5min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Cranberry Bacon Stuffing
10min
Brown Sugar Baked Beans
45min
Folded Herb Bread
Pas d’évaluation
Holiday Stuffing
1h