Appareils et accessoires
Squid with Ginger and Soy
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
sugar20 g
-
dried chillies5 g
-
light soy sauce50 g
-
oyster sauce30 g
-
Shaoxing rice wine50 g
-
water450 g
-
Chinese braising spice bag (approx. 15 g) (see tip)1
-
Sichuan pepper1 tsp
-
whole squid, medium (6-8 squid), gutted, washed (see tip)400 - 500 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
715.1 mg
Protides
19.5 g
Calories
723.9 kJ /
173 kcal
Lipides
2.3 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
0.6 g
Glucides
14.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese Seafood
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Get Inspired
5 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Hot and Sour Pineapple Rice
1 Std. 15 Min
Pork and Mushroom Broth
1 Std. 25 Min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 Min
Braised Chicken with Chestnuts
40 Min
Stir-fried Vegetables
10 Min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 Std. 15 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 Min
Spicy Black Pepper Chicken
50 Min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 Std. 15 Min
Thai Style Fried Mee Hoon
30 Min
Lemon Chicken
25 Min