Appareils et accessoires
Clams marinières
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
onion100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil50 g
-
clams1000 g
-
paprika, ground1 pinch
-
white wine50 g
-
150 g water, with 1 tsp of saltfish broth150 g
-
fresh parsley chopped, only the leaves2 tsp
-
breadcrumbs1 tsp
-
salt (optionnel)½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
15.85 g
Calories
980 kJ /
235 kcal
Lipides
14.98 g
Fibre
0.6 g
Glucides
9.08 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Steamed Garlic Prawns
30min
Sautéed Aubergine (200 g)
30min
Steamed Oyster Mushrooms
25min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50min
Sous-Vide Salmon
1h
Cod with citrus butter
50min
Stir-fried vegetables
10min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Steamed Fish
30min
Stir fried broccoli with carrot
15min