Crab Cakes
TM6 TM5

Crab Cakes

4.5 ( 8 évaluations )

Ingrédients

  • 150 g bread torn in pieces
  • 30 g shallots halved
  • 30 g celery stalks cut in pieces (5 mm)
  • 5 sprigs fresh parsley leaves only (approx. 5 g)
  • 60 g red pepper cut in pieces (5 mm)
  • 2 Tbsp mayonnaise
  • 2 large eggs
  • 1 tsp Dijon mustard
  • 1 tsp Worcestershire sauce
  • 1 tsp Old Bay Seasoning® (see tip)
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper or to taste
  • 450 - 500 g crab meat
  • vegetable oil for frying

Infos nut.
par 1 piece
Calories
238 kcal / 701 kJ
Protides
22 g
Lipides
10 g
Glucides
16 g
Fibre
1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives