Appareils et accessoires
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
Prép. 25min
Total 1h
15 pieces
Ingrédients
Homemade Ricotta
-
whole milk1500 g
-
white vinegar30 g
Peppers
-
mixed mini peppers stalks and seeds removed400 g
-
olive oil for drizzling1 Tbsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
fresh basil leaves to taste10 - 12
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
4.8 g
Calories
388 kJ /
93 kcal
Lipides
5.5 g
Glucides
5.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Kitchen
62 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
35min
Octopus and Potato Salad
40min
Crab Cakes
1h 35min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2h 45min
Sangria
10min
Tzatziki
20min
Apple Marinade
10min
Spinach, Ricotta and Tomato Calzone, Fruit Kebabs with Chocolate Fondue
1h 30min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Mexican Stuffed Peppers
45min
Quince Torta
8h