Coulibiac
TM5 TM6

Coulibiac

4.7 (24 évaluations )

Ingrédients

Pastry

  • 450 g plain flour, plus extra for dusting
  • 220 g unsalted butter, cold, diced
  • 1 tsp fine sea salt
  • 110 g water, ice cold

Filling

  • 1000 g water
  • 160 g long grain rice
  • 3 large eggs
  • 250 g echalion shallots, halved
  • 40 g unsalted butter, diced
  • 250 g fresh button mushrooms
  • 4 pinches fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Assembly

  • 4 pinches fine sea salt
  • 4 pinches ground black pepper
  • 1000 g fresh salmon fillet, skinless
  • 4 sprigs fresh dill, leaves only
  • 200 g frozen spinach, defrosted, drained well (approx. 500 g frozen weight)
  • 1 large egg, beaten

Sauce

  • 200 g white wine
  • 400 g crème fraîche
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 4 sprigs fresh parsley, leaves only, roughly chopped
  • 4 sprigs fresh dill, leaves only, roughly chopped
  • 30 g lemon juice

Infos nut.
par 1 portion
Calories
4417 kJ / 1061 kcal
Protides
40 g
Glucides
62 g
Lipides
70 g
Graisses saturées
35 g
Sodium
1009 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives