Lentil, Mushroom and Nut Patties
TM6 TM5

Lentil, Mushroom and Nut Patties

4.7 ( 19 évaluations )

Ingrédients

  • 25 g wholemeal bread torn in pieces
  • 50 g walnut halves
  • 30 g cashew nuts
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade crumbled
  • 100 g red lentils rinsed
  • 500 g water
  • 1 garlic clove
  • 100 g onions quartered
  • 150 g chestnut mushrooms halved
  • 50 g sunflower seeds
  • ½ tsp dried parsley
  • ¼ tsp dried thyme
  • 1 Tbsp linseeds ground, mixed with 3 Tbsp water
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 15 g Worcestershire sauce
  • mixed salad leaves for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
354 kcal / 1477 kJ
Protides
16 g
Lipides
20 g
Glucides
25 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives