
Appareils et accessoires
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
Prép. 15min
Total 1h 10min
8 pieces
Ingrédients
Potato Roly-polies
-
water500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
floury potatoes cut in pieces (3 cm)330 g
-
shallots halved60 g
-
dried morel mushrooms soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed15 g
-
unsalted butter diced20 g
-
medium egg1
-
cornflour1 Tbsp
-
Taleggio cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
puff pastry, ready-rolled275 g
-
plain flour for dusting
Chive Dip
-
crème fraîche200 g
-
Worcestershire sauce2 dashes
-
lemon juice1 Tbsp
-
fresh chives (optionnel) finely sliced, plus extra for garnishing (optional)½ bunch
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Infos nut. par 1 piece
Calories
315 kcal /
1317 kJ
Protides
8 g
Lipides
21 g
Glucides
21 g
Fibre
2.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Our Easter Menu
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande