
Appareils et accessoires
Spinach and Butternut Squash Roulade
Prép. 30min
Total 2h
6 portions
Ingrédients
-
butternut squash peeled, cut in pieces (1 cm)400 g
-
olive oil1 Tbsp
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)250 g
-
fresh spinach washed, dried and roughly chopped200 g
-
unsalted butter diced140 g
-
plain flour140 g
-
milk250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
large eggs separated5
-
cream cheese with chives180 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
712 kcal /
2980 kJ
Protides
22.7 g
Lipides
56.9 g
Glucides
27.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Green Eats
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande