Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce

Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce

2.5 2 évaluations
Prép. 20min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

Broccoli and Potatoes
  • water
    700 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • potatoes cut in pieces (3-4 cm)
    500 g
  • broccoli cut in florets
    600 g
Cheese Sauce
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ½
    ½ tsp vegetable stock paste, homemade
  • blue cheese cut in pieces
    100 g
  • plain flour
    20 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • double cream
    80 g
  • ground white pepper
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    1 pinch

Infos nut. par 1 portion

Calories 418 kcal / 1753 kJ
Protides 15 g
Lipides 25 g
Glucides 33 g
Fibre 6.4 g
Graisses saturées 15 g
Sodium 903 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...