
Appareils et accessoires
Mushroom and White Wine Cream Sauce
Prép. 10min
Total 30min
300 g
Ingrédients
-
dried porcini mushrooms12 g
-
water30 g
-
fresh portobello mushrooms roughly cut in pieces100 g
-
unsalted butter cold, diced50 g
-
shallots halved60 g
-
dry white wine120 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
boiling water200 g
-
single cream (approx. 18 % fat)125 g
-
plain flour25 g
-
fine sea salt plus extra to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
fine sea salt to taste
Infos nut. par 300 g
Calories
789 kcal /
3309 kJ
Protides
13 g
Lipides
62 g
Glucides
27 g
Fibre
10.3 g
Graisses saturées
49 g
Sodium
1636 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande

Thicken Mode
17 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande