Versions compatibles
Pork Cheek and Cherry Stew with Roast Potatoes and Tenderstem Broccoli
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 800 g potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward), peeled, cut in pieces (approx. 5 cm)
- 8 garlic cloves
- 50 g olive oil
- 3 tsp salt
- 6 pinches ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 100 g carrot, cut in pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 5 Tbsp plain flour
- 8 pork cheeks (approx. 90 g each)
- 2 ½ Tbsp olive oil
- 220 - 250 g tinned pitted black cherries, in syrup, drained, reserving syrup (1 x 425 g tin or 1 x 370 g jar)
- 25 g sour cherry jam
-
330
g cherry beer
ou beer, fruit beer of choice (see tip) - 1 dried bay leaf
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g balsamic vinegar
- 350 g tenderstem broccoli
- 2 Tbsp cornflour, mixed with 2 Tbsp water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4366 kJ / 1044 kcal
- Protides
- 57 g
- Glucides
- 82 g
- Lipides
- 51 g
- Graisses saturées
- 13 g
- Fibre
- 11 g
- Sodium
- 1949 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Chicken Étouffée
45 min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM5)
1h 40min
Miso Carbonara Udon
25min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.
Potato and Dried Mushroom Soup
35min
Beef in Stout
1h 40min
Alpine Macaroni
45 min
Breakfast Bread Pudding
50min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 godz.