Appareils et accessoires
Piñata Cake
Prép. 40min
Total 1h 40min
20 slices
Ingrédients
Sponge
-
unsalted butter for greasing
-
unsalted butter diced375 g
-
caster sugar375 g
-
large eggs6
-
self-raising flour375 g
-
whole milk50 g
-
baking powder1 tsp
-
natural vanilla extract1 ½ tsp
Swiss Meringue Buttercream
-
egg whites from large eggs6
-
caster sugar350 g
-
unsalted butter soft, diced (see tip)500 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
yellow food colouring gel (see tip)
Decoration
-
jelly sweets mixed, or sweets of choice350 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
287.2 mg
Protides
6.3 g
Calories
2618.6 kJ /
625.9 kcal
Lipides
37.8 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
23.2 g
Glucides
66.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Birthday Cakes
14 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Buttercream Icing
10 Min
Soft and Chewy White Chocolate Chip Cookies
25 Min
Hidden Veg Sausage Rolls
3 Std. 45 Min
Chicken Nuggets with Pickle Mayo Dip
1 Std.
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Fairy Cake Bouquet
1 Std. 50 Min
Buttercream Icing
5 Min
American-style Pancakes
40 Min
Chocolate Hazelnut Blondies
45 Min
Unicorn Head Cake
3 Std.
Vanilla Sponge Layer Cake
2 Std. 35 Min
Banana and Chocolate Chip Muffins
30 Min