Appareils et accessoires
Baked Camembert with Mandarin Jam and Herb Crackers
Prép. 20min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
Mandarin Jam
-
mandarins peeled, pith and pips removed, segmented200 g
-
caster sugar200 g
-
water100 g
Walnuts
-
walnut halves50 g
-
caster sugar10 g
-
unsalted butter10 g
Herb Crackers
-
plain flour150 g
-
water80 g
-
olive oil plus extra for brushing20 g
-
dried rosemary1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
coarse sea salt for sprinkling2 - 3 pinches
Serving
-
Brie cheese, wholeCamembert whole250 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
602 mg
Protides
13 g
Calories
1991 kJ /
475 kcal
Lipides
21 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
57 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Very Thermomix® Christmas
63 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Turkey roll with cranberry and cherry sauce
2h 30min
Cranberry Chutney
25min
Apple and Blackcurrant Pie
2h
Easter Carrot Cheese Dip
15min
Raspberry Balsamic Glaze
73h
Vanilla and Honey Toasted Granola
1h 35min
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
1h
Lemon Curd and Nectarine Tart
3h 40min
Orange and Pear Pavlova (TM5)
Pas d’évaluation
Mango Chia Pudding
4h 10min
Peanut brittle
1h 30min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1h 10min