Appareils et accessoires
Australian Oat Damper
Prép. 15min
Total 55min
8 pieces
Ingrédients
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
self-raising flour375 g
-
spelt flour80 g
-
unsalted butter cold, diced, plus extra for serving30 g
-
rolled oats plus 1 Tbsp for sprinkling50 g
-
fresh rosemary leaves only5 sprigs
-
baking powder1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
buttermilk plus 2 Tbsp for brushing375 g
-
coarse sea salt for sprinkling
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
905 mg
Protides
15 g
Calories
1905 kJ /
455 kcal
Lipides
22 g
Graisses saturées
13 g
Glucides
48 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Demo
19 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Savoury
58 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Seriously Seedy Crackers
30min
Plum and Apple Jam
40min
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2h 30min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1h 25min
Herb Bread
1h 10min
Seedy Wholemeal Bread
1h 35min
Turmeric and Onion Bread
2h 45min
Yoghurt Bread
2h
Cheese Straws
30min
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h
Cheese Scones
20min
Sun-dried Tomato Tear and Share Bread
1h