Appareils et accessoires
Root Vegetable Röstis
Prép. 20min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
Röstis
-
olive oil for greasing
-
beetroot peeled, halved if necessary to fit in feeder130 g
-
parsnips peeled130 g
-
sweet potato peeled, trimmed if necessary to fit in feeder130 g
-
garlic cloves2
-
medium eggs2
-
plain flour70 g
-
fine sea salt to taste1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Crème Fraîche Topping
-
fresh dill cut in pieces5 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
crème fraîche200 g
-
lemon finely grated zest only1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1311 mg
Protides
8 g
Calories
1156 kJ /
276 kcal
Lipides
13 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
7 g
Glucides
33 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Cutter
27 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 Std. 45 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Onion Bhajis with Chilli Coriander Dip
1 Std.
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Sweet Cucumber Pickles (TM5)
48 Std. 20 Min
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
1 Std. 20 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 Std. 20 Min
Asian Chopped Salad
20 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Mincemeat
15 Min