Appareils et accessoires
Pepper, Onion and Sausage Galettes
Prép. 30min
Total 2h 30min
8 portions
Ingrédients
Pastry
-
plain flour plus extra for rolling440 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing220 g
-
water70 - 100 g
Filling
-
red onions quartered400 - 500 g
-
olive oil30 g
-
red peppers cut in strips (5 mm)350 - 400 g
-
courgettes cut in strips (5 mm)350 - 400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
raw sausages400 g
-
milk1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
13.3 g
Calories
2663 kJ /
636 kcal
Lipides
40.1 g
Glucides
55.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
COOKING FOR A CROWD
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Beef-Ragout with Macaroni
30min
Napoli Potato Cake
1h 30min
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2h 45min
Bacon Roly-polies
1h
Pasta Salad with Salami
25min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Ham Hock Potato Bake
35min
Banana Blondies
40min
Chicken Enchiladas
1h
Chicken and Spinach Lasagne
1h 15min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1h 20min
Special Un-Fried Rice
45min