Appareils et accessoires
Lamb and Leek Pie
Prép. 30min
Total 2h
8 slices
Ingrédients
-
unsalted butter diced100 g
-
leeks white part only, cut in pieces (3 cm)650 g
-
fresh thyme leaves3 sprigs
-
lard diced75 g
-
water200 g
-
plain flour plus extra for dusting450 g
-
icing sugar1 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
medium eggs 1 beaten2
-
boneless lamb leg meat, diced450 g
-
fresh parsley leaves2 Tbsp
-
fresh mint leaves2 Tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
426.2 mg
Protides
19.5 g
Calories
2397.6 kJ /
573.1 kcal
Lipides
29.8 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
14.2 g
Glucides
56.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savoury
58 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Taste of Wales
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Cornish Pasty
1h 30min
Bramley Apple Shortcake
1h 20min
Steamed Chocolate and Pear Pudding
1h 10min
Pulled Pork and Cider Rolls
1h
Rolled Shoulder of Lamb
2h 30min
Kedgeree
45min
Aussie Meat Pies
2h
Lemon Delicious
50min
Chicken, Wild Mushroom and Cider Pie
2h 30min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Coronation Chicken
30min
Toad in the Hole
1h