Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad

Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad

4.5 4 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 5min
4 portions

Ingrédients

Gruyère-stuffed Salmon Patties
  • white bread cut in pieces
    80 g
  • olive oil
    15 g
  • unsalted butter diced
    50 g
  • floury potatoes peeled, cubed (1 cm)
    350 g
  • water
    50 g
  • fine sea salt plus extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    1 tsp
  • spring onions cut in pieces
    30 g
  • fresh salmon fillets, skinless cut in pieces (3 cm)
    350 g
  • Gruyère cheese cut in 8 pieces
    80 g
Salad
  • mixed baby leaf salad
    120 g
  • cherry tomatoes halved
    100 g
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • olive oil
    1 Tbsp
  • balsamic vinegar
    ½ Tbsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 27 g
Calories 2197 kJ / 525 kcal
Lipides 34 g
Fibre 2.9 g
Glucides 26 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...