Roasted Parsnip and Chestnut Pâté

Roasted Parsnip and Chestnut Pâté

4.5 13 évaluations
Prép. 20min
Total 2h 45min
6 portions

Ingrédients

  • parsnips peeled, halved lengthways or quartered if large
    300 g
  • garlic cloves unpeeled
    6
  • sunflower oil
    1 Tbsp
  • fresh parsley leaves
    5 g
  • fresh sage leaves
    5 g
  • tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)
    240 g
  • cooked, peeled chestnuts
    75 g
  • vegan soft cheese
    80 g
  • coconut yoghurt vegan
    80 g
  • ground cumin
    ½ tsp
  • lemon juice to taste
    1 - 2 tsp
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 126 mg
Protides 4 g
Calories 677 kJ / 162 kcal
Lipides 9 g
Graisses saturées 5 g
Glucides 15 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...