Appareils et accessoires
Egg Salad
Prép. 20min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
568 mg
Protides
13 g
Calories
1289 kJ /
308 kcal
Lipides
19 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
All Things Eggs
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Guacamole
5min
Keto Stuffed Acorn Squash
1h 20min
Homemade Salt Substitute and Flavor Enhancer
30min
Steamed Shrimp
20min
Egg Salad Sandwiches
25min
Blueberry Cobbler
1h
Deviled Eggs
20min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10min
Chili Taco Dip
1h
Spiced Corn Salad
25min
Biscuits and Gravy
40min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min