Appareils et accessoires
Egg Salad
Prép. 20min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
568 mg
Protides
13 g
Calories
1289 kJ /
308 kcal
Lipides
19 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
All Things Eggs
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing (TM6)
10min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Shrimp Scampi
40min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Three Egg French Omelet
30min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Spicy Pork with Tomatoes
35min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Keto Cranberry Sauce
20min