Versions compatibles
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Holy Trinity sauce
- 80 g oyster sauce
- 70 g rice wine vinegar
- 40 g Sriracha® sauce
Rice paper rolls
- 150 g fresh shiitake mushrooms
- 40 g vegetable oil, plus extra for greasing and brushing
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
- 500 g water
- 15 rice paper roll wrappers (see Tips)
- 30 g sesame seeds, toasted, for garnishing
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 560.5 kJ / 133.5 kcal
- Protides
- 6.5 g
- Glucides
- 3.4 g
- Lipides
- 10.1 g
- Graisses saturées
- 1.9 g
- Fibre
- 1.1 g
- Sodium
- 472.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Korean barbecue chicken with rice
45min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4hod. 20min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Pad Thai noodles with prawns
30min
Pork san choy bau
25 menit
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1j
Wonton soup (pork)
45min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min